Lördag 30/9
Vi har gått på stan halva dagen idag. Det var väl lagom intressant. Roligast var när vi fikade, för då var det en kille i min storlek vid bordet bredvid.
På kvällen gick vi och sa hejdå till Måns. Imorgon flyttar han hela långa vägen till Jönköping. Det är riktigt sorgligt.

Fredag 29/9
Idag kom garderoberna tillbaka på sina rätta ställen, och pappa kom hem till oss igen. Vilken lycka!
På eftermiddagen var jag och Rasmus och badade i en jätterolig pool med fontän i. Fast det roligaste tyckte jag var att kasta ut en badleksak över kanten på poolen och försöka krypa efter den. Men mamma lät mig inte krypa över kanten. Trist.

Torsdag 28/9
Idag var jag och mamma och hälsade på Ida nästan hela dagen. Vi lekte en massa, de har världens roligaste ställe där man får slita i tidnigar!
Pappa var borta på kickoff ikväll, så mamma bjöd hem moster Petra och moster Maggan. De skulle kolla på film, men jag ville hellre att de skulle kolla på mig. Dessutom åt de en massa spännande saker ur spännande påsar, som jag inte fick smaka. Undra på att man blir lite upprörd...

Onsdag 27/9
Idag var jag och mamma på Station med Åza, Molly, Ellen, Malin och Måns. Vi satt vid ett ganska litet bord, så jag nådde väldigt bra till allas glas och kakfat. Mamma hade fullt sjå att hålla mina små händer i styr. Hihi.

Tisdag 26/9
Idag kom några farbröder och rev ut garderoberna i mammas och pappas sovrum. Det ser ganska roligt ut, men som vanligt när det är något roligt får jag inte vara där och undersöka.
På eftermiddagen gick jag och mamma till Uven och lekte med de andra barnen. Idag var Ida där också, det var skoj. Vi läste bok tillsammans, och sen tog jag den själv. Jag kan så bra.

Måndag 26/9
Idag har mamma och pappa flyttat runt möbler, dragit sladdar och härjat på. Det resulterade i att jag fick ett eget rum! Nu står datorn och skrivbordet i mammas och pappas sovrum, och min säng står i gamla datorrummet. Jag trivs jättebra i mitt nya rum och somnade utan problem på kvällen.

Söndag 24/9
Hemresa igen. Det gick ganska bra att åka bil idag, men det är ju aldrig särskilt kul. Bara när man sover.

Lördag 23/9
Idag har jag och mamma varit ensamma i stugan i Karbäcken; de andra har haft en massa utomhusprojekt för sig. Vi har stått för markservicen under dagen, det vill säga att jag åt upp lite gammalt skräp på golvet och mamma lagade mat.

Fredag 22/9
Idag träffade jag Emily för sista gången på ganska länge. Hon ska åka till Thailand, så vi kommer inte att ses på evigheter.
Pappa kom hem lite tidigare från jobbet för att vi skulle åka till Karbäcken. Men vi blev sena i alla fall, så vi kom inte längre än till Hoting. Jag hade gärna sett att vi stannat redan i Fredrika någonstans, för det var oerhört tråkigt att åka bil. Men det gick inte mamma och pappa med på.

Torsdag 21/9
Idag har jag och mamma storstädat. Jag ville gärna vara med och plaska med dammtorkarvattnet, men det fick jag inte. Det var visst för varmt för mig. Men dammsugaren får jag leka med. Tur det, annars skulle inte städningen vara något vidare kul.

Tisdag 19/9
Idag har vi varit på öppna förskolan igen. Jag har provkört en plastbil där, och idag kunde jag kliva av den alldels själv. Mamma trodde inte att jag skulle kunna, men jag visade henne allt!

Söndag 17/9
Imorse var mamma och pappa tillbaka igen. Men de vaknade inte för att ta upp mig när jag ville det, istället kom mormor och hämtade mig. Mamma och pappa fortsatte sova halva dagen, vilka sömntutor!
På eftermiddagen var vi och hälsade på gammelmormor. Jag fick jättefina blå sockar av henne, och så lekte vi med vi med en nypgrej. Det var jätteskoj.
På vägen hem i bilen ikväll vinkade jag till Nina och mamma som satt i baksätet. Det var nog menat till mormor och morfar egentligen, men jag kom inte igång förrän halvvägs till Åsele.

Lördag 16/9
Idag har vi varit i Karbäcken hela dagen. Pappa och farbror Jonny har skruvat i en gammal saab, och jag har lekt med mamma och farmor. Vi var och tittade på nya huset på Stenbanken, och det har blivit så fint. Snart kan jag krypa omkring på golv därinne!
På kvällen for mamma och pappa på fest och kom inte hem ens för att natta mig. Mormor fick ta hand om det i stället, och det gick bara bra. När jag ställde mig upp i sängen för att visa hur pigg jag var strök hon mig på ryggen tills jag blev sååå sömnig. Jag blev tvungen att sätta mig ner, och då somnade jag direkt.

Fredag 15/9
Ikväll kom pappa hit till Dorotea. Egentligen skulle han åka vidare till Karbäcken, men vi åker dit hela familjen imorgon i stället.

Torsdag 14/9
Idag åkte jag och mamma till mormor och morfar i Dorotea, alldeles själva. Pappa är kvar i stan, men kommer hit på fredagkväll. Vilken tur.

Tisdag 12/9
Idag gick jag och mamma med Gustav, Emily, Måns och deras mammor till öppna förskolan Uven. Vilket lajbans ställe! Det fanns ett stort plastslott där man kunde åka rutschkana, och det gjorde jag massor med gånger. Kittlade dödsskönt i kistan. På vägen hem sov vi ikapp efter allt bus.

Tisdag 5/9
Idag kom Måns och hälsade på på eftermiddagen. Vilken tur, annars hade det blivit för tråkigt! Måns attackpussade mig idag. Jag hann inte alls vara med på vad som hände.

Måndag 4/9
Idag har jag sovit jättemycket igen. Men mellan sovstunderna har jag hunnit med lite annat, som att följa mamma till skolan, leka med tant Nina och busa med pappa.
Jag gjorde ett jättebra bus på mamma idag också. Jag sprätte iväg krusbärspuré på hennes glasögon. Hihi!

Söndag 3/9
Idag har vi sovit hela dagen nästan, åtminsone mamma och pappa. De sov i skift, så jag har bara träffat dem en i taget idag...

Lördag 2/9
Jag och mamma har blivit förkylda. Vi snorar och hostar och sover illa. Tur i oturen att det finns fler små sjuklingar, för då får jag lekkamrater i alla fall. Jag och mamma gick till Måns med en leverans Alvedon ikväll, och jag och Måns hade så roligt åt att träffas fast vi var lite snörvliga.
Imorse sjöng pappa "bananer i pyjamas" för mig. Och jag gjorde en Stevie Wonder-imitation tillbaka.