Kort om vad som hänt mig fram till den 1:a mars:

23/12: Vi åker hem från BB. Mostrarna kommer till lägenheten och hjälper mamma och pappa att julpynta. Senare på kvällen kommer även mormor, morfar och gammelmormor.

24/12: Julafton. Jag får massor av julklappar.

28/12: Vi åker hem för att fira nyår hos farmor och farfar i Karbäcken. Kommer till Hoting sent, sent på kvällen.

29/12: Åker en tur till Dorotea för att hälsa på mammas kompisar. Träffar Matilda, Simon, Anna, Andreas och Nina för första gången. De avgudar mig.

31/12: Nyårsafton. Middag och fest hos Hans-Olov och Maira i Karbäcken. Synd att jag blev så sömnig att jag missade tolvslaget. Det skulle visst vara något alldeles extra i år.

4/2: Vi tillbringar helgen i Dorotea och jag åker sparklåda för första gången.

8/2: Första läkarundersökningen sen BB. Jag ler stort mot läkaren och pratar med honom så att han ska känna sig speciell. Det fungerar nog, för han tycker att jag är en så fin och pigg pojke.

16/2: Vi åker hem till Dorotea. Det blir fler turer i sparklådan och jag får följa med morfar till Sportaffären och prova ut en jättetuff skinnmössa.

18/2: Jag och mamma åker till pappa som är i Karbäcken och skruvar i bilen.

19/2: Jag blir lovad att jag ska få se på backtävling på Tåsjöberget. Men det vill sig inte. Mamma som ska köra pappas bil upp på berget vågar inte köra längre när det börjar blinka rött på instrumentpanelen. Och när pappa ska komma till undsättning med skotern låser sig bromsen på den. Vi hade i alla fall tur med vädret... På kvällen upptäcker jag en så rolig pojke i spegeln som farmor håller upp framför mig. Och den pojken blir lika ivrig som jag!

20/2: Jag åker skidpulka och skoter för första gången. Men det blir inga långa turer. Sedan tar jag igen mig i solen vid badplatsen medan de andra fikar. Underbart fin dag.

28/2: Jag skrattar högt och ljudligt för första gången. Mamma är så rolig när hon lagar mat.

29/2: Mammas farbror Bertil, faster Liselotte och kusin Hanna kommer på besök. Jag charmar dem allt vad jag orkar med skratt och prat och leenden. Men sedan tröttnar jag och somnar.