Vecka 2-4
Vardagen är i full gång. Jag jobbar fortfarande deltid, för att riktigt hinna med att hämta, laga mat och annat innan tålamodet helt tar slut för trötta och hungriga killar. Men jag ska gå upp i arbetstid i alla fall, och jobba en timma mindre om dagen, istället för två. Det gör ju lite skillnad i plånboken trots allt.
Det känns i alla fall bra att killarna trivs på dagis, och vi tycker också att det är toppenbra där.

Vecka 1
Under nyårshelgen var vi i Borgafjäll. Det kom mycket snö, och var ovanligt varmt, så det gick faktiskt att vara ute och åka skoter en del. Men man körde fast rätt rejält också. Jonas höll på länge innan han överhuvudtaget tog sig från stugan till skoterleden (cirka 100 meter)... Julius har varit måttligt road av skoteråkning ett tag nu, och Malte vill inte alls. Som tur var så har Jonas haft annat sällskap, eftersom småbröderna kom upp till Borgafjäll och åkte med honom.
På nyårsafton firade vi som vanligt med god middag och frågesport. Julius tyckte att just frågesporterna var jättekul, men eftersom han är lite av en dålig förlorare så ville han såklart bara vara med i det lag som vann...
Trettonhelgen tillbringade vi i Östersund, eftersom tanken var att Magdalena, Erik och Irma skulle komma till stan då. Men sjukdomar ställde in den resan, så vi fick tyvärr inte träffa Uppsalaborna i jul.
På lördag gick Julius på kalas hos Nils. Många barn och mycket bus, tur att de hade ett stort hus. Och att det stod kvar... Det är ganska roligt att följa med Julius och köpa presenter till kompisarna, av naturliga skäl blir det oftast sådant som han själv skulle vilja ha. Oftast vill han köpa buttericks-prylar, så Nils fick ett gäng med skämtsaker i present.